Ispravljanje kose - keratin

Cadiveu Brasil Cacau Keratin

Cadiveu Brasil Cacau Keratin se smatra najboljim i prvim prirodnim profesionalnim tretmanom koji poboljšava zdravlje kose.

Već nekoliko godina unazad širom je rasprostranjen i popularan po svim zemljama Južne Amerke. U poslednjih godinu dana napravio je pravi preokret u salonima Centralne Amerike, SAD-a, Srednjeg istoka, Portugalije, Španije, Singapura, Novog Zelanda i Australije. Od nedavno je dostupan i na našem tržištu!!!

Šta je Brazilski keratin Cadiveu?

Struktura kose je kombinacija kompleksnih proteina zvanih keratin i njene prirodne vlažnosti. U zdravoj kosi zastupljenost keratina je oko 90% dok je preostalih 10% vlažnost. Keratin je odgovoran za čvrstinu i otpornost kose , dok je njena prirodna vlažnost uglavnom odgovorna za elastičnost, fleksibilnost, mekoću i njen prirodni, zdrav izgled.
Nažalost, ispravljivači kose, boja, mini val, feniranje, sunce, zagađenost, hemikalije u bazenima pa čak i svakodnevno tretiranje kose kao što je češljanje mogu da unište nivo keratina i vlažnosti u kosi.

Ceo tretman traje samo 90 minuta, a rezultati su garantovani i traju do 18 nedelja. Ovaj revolucionarni proizvod oživeće vašu oštećenu kosu i vratiti joj mekoću, sjaj i živost.

Tretman deluje izuzetno pogodno na sve tipove kose, prirodne ili tretirane.
 

 

Anteeo Magic Mirror
Čubrina 10, 11000 Beograd
Telefoni:
+381 11 328 33 85, +381 63 251 920
Radno vreme:
Radnim danima od 10 do 20 h
Subotom od 9 do 15 h
E-mail:
info@beautysalon-anteeo.rs

Pratite nas na FB

Back to Top