SPA Manikir

 

Osećate se umorno i nesigurno……ništa zato!

Dozvolite da vam svojim stručnim znanjem i iskustvom bar malo vratimo samopouzdanje i lep osećaj.

Ruke su ogledalo lične higijene kao i odraz Vašeg odnosa prema sebi. Poznato je da tokom hladnih dana koža ruku puca usled niskih temperatuta i vetra.

Sa pojavom ispucale kože ruku, obavezno se javlja problem zanoktica i noktiju, koji postaju iskrzani i krti. Kako zaposlenoj ženi sve manje vremena ostaje da se posveti sebi, omogućili smo vam pored klasičnog tretmana manikira i spa manikir. Spa manikir će omoguciti da povratite elastičnost i hidrantnost kože ruku i noktiju.

Razlika između estetskog manikira i spa manikira je u tome što kod spa tretmana dobijate kompletnu negu ruku i noktiju: turpijanje, oblikovanje i poliranje noktiju, piling, masku, opuštajuće masaže zglobova i prstiju kojima utrljavamo hranljive kreme sa raznim dodacima vitamina, ulje za negu zanoktica kao i parafinsko pakovanje ruku. Ovakvim spa tretmanom bar jednom mesečno, učinićete da vaše ruke i nokti izgledaju negovano, zdravo i sveže.

Nakon ovog tretmana po želji možete svoje nokte lakirati tako što se prvo nanosi sloj podlaka (očvršćivač noktiju), željeni lak a na kraju završni zaštitni sloj koji će dodatno povećati sjaj vašim noktima i ubrzati process sušenja laka. Mi koristimo isključivo OPI i China Glaze lakove.

Po vašoj želji možete da uradite trajni lak koji će vam stajati min. 14 dana.
Ovakve negovane i lepe ruke biće vaš simbol lepote, nežnosti i samopouzdanja a nama će doneti profesionalnu satisfakciju i preporuku.

  

Anteeo Magic Mirror
Čubrina 10, 11000 Beograd
Telefoni:
+381 11 328 33 85, +381 63 251 920
Radno vreme:
Radnim danima od 10 do 20 h
Subotom od 9 do 15 h
E-mail:
info@beautysalon-anteeo.rs

Pratite nas na FB

Back to Top